Nyrene, forbedringen på en naturlig måte

18.03.2020

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong, boka heter "Forteller hverandre" 2005 (gjennomgang)

Nyrene er organer som er lik nøtter og ligger under nedre ribbeina, bak magen. Nyrene jobber som blodfilter, ca. 200 liter og skiller ut urin fra kroppen.

Nyrene har en viktig oppgave med å filtrere avfall, for eksempel mat vi spiser, vev eller døde celler. Nyrene jobber som oljefilteret i bilen.

Bortsett fra filtrering av avfall, kontrollerer også nyrene viktige kjemiske stoffer som kroppen trenger. De produserer hormoner i kroppen for å danne røde blodceller, regulerer blodtrykket og kalsiumnivået i kroppen.

Personer som har høyt blodtrykk og diabetes, har høyere risiko for nyresvikt enn andre.

For behandling av pasienter med langvarig nyresykdom som ikke har fått renset nyrene, benyttes naturlige behandlingsmetoder slik at de kan bli bedre.

I vestlig behandling, ønsker legene i hovedsak at man skal slutte å spise salt fordi det kan redusere hovenhet på grunn av vann i kroppen. Etterpå tar de medisiner mot Angiotensin-konverterende enzym eller ACE, som reduserer blodtrykket fordi blodklarene slapper av. Endelig renser de nyrene.

Symptomene som indikerer at nyrene har begynt å svikte er hodepine, tretthet, kløe i kroppen, tisser mindre, mindre matlyst, kvalme, oppkast, vondt i bryset eller pusteproblemer, mister konsenstasjonen, mørkere hud, kramper og hikke.

Naturlige behandlingsmetoder som Dr. Rosukhon Phumphunwong anbefaler er.

  1. Spise smakløs mat, ikke krydre maten.
  2. Slutte å spise mel, tilpasse farge, lukt og smak i maten.
  3. Drikke minimum 10 glass grønnsaksjus hver dag.
  4. Spise grønnsaksuppe i stedet for vanlig frokost.
  5. Slutte å trene på ettermiddagen.
  6. Prøve å opprettholde konsenstasjonen hele dagen.
  7. Det er viktig å kontrollere humøret, ikke stresse.

Stress gjør at nyrene må jobbe hardt.

Konsenstasjon påvirker nyrene til å reparere nervesystemet inne i nyrkjeglen, nyremuskulaturen samt urinleder som tar kontakt med enzym fra lever og bukspyttkjertel.

Det kan balansere i hormoner, endorfiner, adrenalin og melatonin.

Drikk nok vann og spis smakløs mat.

Det er veldig viktig at personer som har problemer med lever, nyrer og tarmer ikke spiser syltet og hermetisert mat, spinat, mais, reddik, blomkål, kål, brokkoli, sesam, peanøtter, kokosmelk, taro, gresskar, salt, tang, all slags sjømat, kondensert melk, kaffemate, cashewnøtter, ung kokosnøtt, guava, mandel, svisker, rosiner (spiselig hvis ikke i sukkervann) (grønnsaksuppe, ikke tilsett poteter og brun ris, tilsett så lite som mulig eller ikke i det hele tatt).

Mat som er giftig for nyrene inneholder mye kvikksølv, for eksempel makrell, fisk, blekksprut og alle typer konditorfarge.

Dr. Rosukon Poompanvong påpekte til personer som drakk mineralvann at de negative effektene som vil oppstå på kroppen, avhenger av hver persons livstil. Hvis man jobber hardt, har arbeidskropp eller er sportsutøver som mister mye mineraler hver dag, er det ok at de drikker mineralvann noen ganger. Men det er ikke bra for personer som har problemer med nyrene. Hun anbefalte ikke det fordi mineralvann inneholder mange mineraler som er mer enn kroppen trenger. Nyrene må jobbe for å skille dem ut.

Mat som kan gjenopprette nyrene

Svarte bønner, lotusfrø, søte grønnsaker, kinesiske blomster, jujube, zucchini, bitter gourd, huey, hirse, søtpotet, morgenherlighet, hvitkål, kinakål, grønn kål, solsikkefrø, alle slags sopp, fersk persimmon, aubergine, okra, gresskarstilk, drue (vanndrivende, forhindrer nyrestein), druesmothie (renhet i nyre, lever, spises i omtrent to uker, bør bruke enzymer for å vaske dem).