Naturlig helbredelse av Dr. Rosukon Poompanvong

20.03.2020

Thai tradisjonell medisin tv-program besøkte Dr. Rosukon Poompanvong i hennes sunne hjem i Banchang distrikt. Hun oppdaget at vegetabilsk juice smoothie er bra for helsen. Kanskje du har hørt om henne allerede. I dag skal vi snakke med henne om hennes tanker og bli bedre kjent med henne.

Hun er en liten og veldig flink kvinne på 62 år. Hun er født i 04.01.1956 i Suphan Buri. 6 måneder etter at hun ble født, viste kroppen symptomer på leukemi, noe som plaget henne veldig. Hun er uheldig fordi hun har problemer med helsen sin. Likevel prøvde hun hele tiden å bli frisk. Hun var veldig tålmodig med å finne ut hvordan hun kunne behandle seg selv. Etter at hun fant ut det, hjelper hun nå andre som har problemer, og høster tillit og medlidenhet.

"Jeg var så syk og ble innlagt på Siriraj sykehuset. Jeg hadde betennelser i hele kroppen. Min bestefar ville at jeg å skulle bo hjemme fordi han trodde at jeg snart skulle dø. Legen ønsket å operere halsen min. Men min bestefar ville ikke det fordi han ønsket at jeg skulle være pen dersom jeg døde.

En munk som het Poi Wat Manao sa at man burde prøve å deklamere Dhramma som en siste utvei. Jeg var syk og uheldig, og det er sant. Jeg hadde det veldig vondt og var alene med smertene. Ingen kunne hjelpe meg med å fjerne smertene. Min bestemor tok godt vare på meg, men jeg kunne ikke ta noen medisiner. Jeg fikk store smerter etter å ha tatt vitaminer og kastet opp etter å ha tatt smertestillende. Da måtte jeg observere meg selv og fortelle min bestemor når jeg hadde vondt.

Jeg fikk risvann, basilikum vann og Jobs tårer av henne. Jobs tårer vokste opp i risfelt og vi kokte dem. Jeg drakk dem med brunt risvann i stedet for melk. Derfor måtte jeg passe på meg selv fordi kroppen min ikke kunne innta det samme som andre.

Det er morsomt for meg og noen ganger tenker jeg på hvorfor jeg er annerledes fra andre slik at jeg er lei meg. Jeg må være forsiktig når jeg spiser og kan ikke spise rå krabbe eller fisk fordi kroppen min ikke tåler det. Da vil jeg klø veldig mye og vil ikke kunne sove på grunn av smerter i kroppen.

Nå er jeg 62 år gammel og sykdommen er fortsatt med meg. Men jeg tror at det er bra fordi jeg ikke kan se mer enn 30 minutter på tv eller film fordi jeg vil få hodepine. Da må jeg slå av tv med en gang og sove. Det er likt som da jeg studerte og hadde bare penn, blekk og papir og leste bøker. Jeg var en kjempeflink student og fikk stipend. Det betydde veldig mye for meg, tusen takk. Jeg var veldig fattig da jeg var barn," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

Sykdommen hennes var en heldig ting på den måten at hun fikk mye tid til å studere og undersøke kroppen sin. Hun vet hva kroppen hennes tåler og ikke tåler når det gjelder f.eks. mat og miljø. Hun har lært mye i løpet av livet sitt. Så vegetabilsk juice smoothie og fermentert biologisk vann ble oppfunnet av henne. Hvis man snakker om vegetabilsk juice smoothie, vil man tenke om henne at hun er en ekspert på området.

Hvordan kunne du undersøke den?

"Min bestemor laget noe liknende da jeg var ei lita jente. Jeg tenkte hvorfor det var så bra. Jeg likte å studere om planter og vitenskap fordi det var veldig interessant for meg. Jeg undersøkte hvilke grønnsaker som var bra for kroppen. Mine lunger og blod var ikke så bra, så jeg måtte tappe blod først. Jeg fant ut at bladsalat og tomat hadde mange vitaminer og at selleri har mye kalsium som fjerner smerte i beina. Selleri har også aroma som gir god lukt. Vegetabilsk juice smoothie lukter godt og hormone blir bedre. Lime fjerner kramper fordi det inneholder mye magnesium og kalium.

Da jeg har lite energi, ønsker jeg sødme. Men jeg kan ikke spise sukker fordi det inneholder acid (syre). Det vil produsere formalin i kroppen slik at jeg får vondt i magen. Så jeg kan ikke spise sukker.

Jeg undersøkte hva honning var og tenkte hvorfor jeg ikke kunne spise ren honning. Likevel bør jeg blande honning med grønnsaker. Da vil det fordeles på sødme, hormoner og vitaminer. Min tanke var riktig som er likt da jeg var barn. Min bestemor ga meg honning hver dag da jeg var liten. Jeg skrev hvordan jeg kunne lage den. Jeg drikker den hver dag og det er veldig bra for kroppen min. Jeg har ikke smerter lenger. Tidligere hadde jeg kviser i ansiktet og det var en som var veldig stor, men nå er alle borte. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har dem lenger.

Jeg hadde problemer med tennene mine. Tannlegen kunne ikke gjøre noe fordi jeg ville blø veldig og han sa jeg måtte vente. Hvis kroppen min hadde vært frisk, kunne han hjelpe meg, sa han. Jeg drakk mye vegetabilsk juice smoothie. Dette gjorde at tennene mine ble skadet, skallet av og ble myke som plastikk. Jeg er en gammel kvinne som bruker hodet mye og tenker mye. Hodet mitt bruker mye kalsium og derfor må jeg drikke mye vegetabilsk juice smoothie. Nå har jeg ikke vondt lenger.

På internasjonal skole i Sukhumvit måtte jeg konkurrere i en idrett som het Asian Game. Jeg følte at jeg var syk. Min trener sa at jeg måtte vinne 4 - 0. Min konkurrent var 187 cm høy, mens jeg var høy bare 150 cm. Jeg gikk på do og tenkte at jeg ville vinne. Jeg drakk 3 glass vegetabilsk juice smoothie med de andre. Jeg syntes at kroppen min var veldig lett og til slutt vant jeg. Men beinvevet i hoftene mine var ødelagt. Jeg var bevisstløs og våknet på Rajavithi sykehuset. Jeg hadde store smerter, så jeg drakk vegetabilsk juice smoothie. Etter 7 dager var jeg bedre. Det var helt fantastisk. Jeg prøvde det på en gammel krvinne på 90 år. Hun falt og bein i hånden stakk ut. Likevel ble hun bedre etter at hun drakk vegetabilsk juice smoothie," sa Dr. Rosukon Poompanvong.

I tillegg til vegetabilsk juice smoothie, undersøkte hun fermentert biologisk vann som er en fantastisk ting. Det er viktig at man tar vare på helsen sin og miljøet nå.

"Min bestemor hadde eddik som hun laget selv. Det er spesielt fermentert banan. Jeg tok det med meg til skolen fordi jeg hadde blod i hendene og føttene mine. Når jeg fikk kløe, ba jeg om å få eddik av henne. Fluer holdt seg unna etter at jeg smurte det på kroppen. Da husket jeg at det kunne hjelpe meg.

Jeg tenkte på Nam Dong Mook Nao vann da Buddha prøvde å ta bort lidenskap og følelser. Han ville ikke spise noe fordi han hadde lyst til å vise hva døden var. Han drakk Nam Dong Mook Nao og skaden var borte. Etterpå spiste han mat som andre ga ham," sa Dr. Rosukon Poompanvong.

Hva er Nam Dong Mook Nao?

"Vi kan tenke vitenskapelig. Vann er H2O. Slim er urin som har mye urea, døde celler, mineraler og næringsstoffer. Men den er ikke skitten. Maten blir fordøyd i kroppen. Det begynner med sylting som lager næringsstoffer f.eks. aminosyrer, vitaminer, mineraler og hormoner som kroppen trenger. Hvorfor blir man krenket av urin? Jeg byttet fra urin til 1 kg honning, 3 kg frukt og 10 liter vann. Jeg blandet det sammen og satte det i skyggen. Jeg fant 7 typer enzymer.

  1. Amylase som fordøyer mel.
  2. Potash som fordøyer protein.
  3. Beta glukose nase som fordøyer glukose til energi.
  4. Invertase som fordøyer sukker til energi som lager diabetes. Man vil ikke ha diabetes.
  5. Selenase som fordøyer polymer som kommer fra olje når man steker mat.
  6. Cellulase som fordøyer fiber og sink.
  7. Phytate er et enzym som man kan spise. Det kan hjelpe når man spiser mat fra matvareindustrien f.eks. olje, benzosyre eller boraks (konserveringsmiddel som gjør maten myk).

Hvis man ofter spiser disse enzymene, vil kroppen få allergisk dermatitt, dermatitt, ruptur, hoste, nysing, smerte i lysken og galleblæren, magesår, diaré og forstoppelse.

Man bør drikke fermentert biologisk vann fordi det er viktig for helsen. Man vokser opp og drikker melk fra kartong, appelsinjuice og kaffe, samt spiser brød tilsatt konserveringsmiddel for passe lukt," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

Trenger vi velge frukt f.eks. noen typer frukt og hvordan lager du den?

"Vi trenger ikke å velge frukt. Det er veldig bra hvis vi bruker mange forskjellige frukter og farger. Det er f.eks. grønn, oransje, rød, gul eller rosa som har forskjellige næringsstoffer. Alle plantene har klorofyll. I tillegg har de mel, protein, karbohydrat og vitaminer. Vi blander dem sammen og får julisine hormon som gjør oss yngre. Dersom vi vanner planter med julisine hormon, vil de holde seg unge og friske. Planter som er tørre, vil bli friske igjen etter at de har fått fermentert biologisk vann, og smaken blir veldig god. Fermentert biologisk vann vil absorberes i plantene og ugressmidler, insekter og sopp blir borte.

Vi bør sikre at fermentert biologisk vann inneholder nok elektrisk ladning og næringsstoffer. 3 måneder er ikke lenge nok, men det tar 1 år, 2 år, 3 år eller mer enn 30 år," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

Hva er fermentert biologisk vann av god kvalitet?

"Fermentert biologisk vann med god kvalitiet er klart og har 2,9-4 pH som er best. Det er veldig bra hvis det ikke har farge og lukt. Det betyr at næringsstoffer kan tas opp i kroppen veldig raskt. Jo høyere elektrisk ladning, desto raskere kan næringsstoffene tas opp i kroppens celler," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

Ønsker du å lære eller fortelle andre om dette?

"En million %, jeg er veldig glad for at jeg kan fortelle andre hva jeg har funnet ut. Jeg har hjulpet mange som har problemer. Jeg traff noen f.eks. sjefen i fylket, og spurte om jeg kunne få lov til å dele mine erfaringer med andre. Jeg sa de ikke trengte å betale meg fordi jeg gleder meg veldig mye over å hjelpe andre. De visste ikke at jeg hjalp mange andre.

Jeg besøkte pasienter som brukte fermentert biologisk vann. Jeg ville gi beskjed på forhånd om at jeg skulle komme. Dette medførte at det var mange som hadde kommet og ventet på meg. Det kunne være 100 familier. Jeg ga dem ett år gammelt fermentert biologisk vann. Jeg viste dem også hvordan de f.eks. kunne sprute fermentert biologisk vann på kyllingavføring. Lukten forsvant meg en gang.

En gammel mann ønsket å tømme det i toalettet sitt. Jeg spurte ham om han ønsket gjødsel og han svarte ja. Men jeg gjorde ikke det. I stedet fortalte jeg ham at han kunne fylle gress i toalettet og han ville få ren gjødsel som han kunne selge etterpå. Andre kunne også gjøre det. Ingen vet om at toalettet kan lage ren gjødsel når man bruker ett år fermentert biologisk vann. Toalettet vil ikke ha mygg, fluer eller kakerlakker.

Det er en grunn til at utvidet jordbruk øker fra 100 til 1.000, 1.000 til 10.000, 10.000 til 100.000 på websiden som har både thai, kinesisk og engelsk. Jeg lærer dem også," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

"Jeg hadde gastritt slik at jeg måtte ta medisin hele tiden. Jeg fikk en fermentert biologisk vannflaske av henne. Jeg drakk opp alt, følte meg veldig bra og har ikke vondt i magen lenger. Jeg hadde lyst til å treffe henne igjen. Hun lærte meg alt slik at jeg kunne lage selv. Jeg har sluttet å ta medisin.

Jeg hadde også høyt blodtrykk og det var også borte etter at jeg hadde drukket fermentert biologisk vann. Jeg hadde vondt i kroppen min når jeg sov, men nå har jeg ikke vondt lenger. Det er veldig bra for meg og jeg liker det veldig godt. Fermentert biologisk vann er ikke medisin. Likvel kan det behandle helseproblemer og tretthet", fortalte Supalak Godgeaw.

"Min yngeste sønn hadde vondt i hodet slik at han måtte ta en paracetamol før han gikk til sengs hver kveld. Hvis han ikke tok medisin, kunne han ikke sove. Hun lærte meg hvordan jeg kunne lage vegetabilsk juice smoothie og basilikum vann. Nå er han frisk, sover godt og har ikke sagt at han har hodepine på nesten ett år. Han vet ikke lenger hvor paracetamolen er", fortalte Payung Glinhom.

Hva er ditt håp?

"Jeg er veldig lykkelig for at jeg gjorde dette. Det er en veldig stor suksess. Jeg håper at andre kan bli lykkelige også. Jeg deler og forteller alt jeg vet. Jeg er veldig glad i mitt hjerte og for at ingen kan stjele min lykkelighet fra meg," sier Dr. Rosukon Poompanvong.

Hun har jobbet hardt hele livet uten en tanke om noen belønning tilbake. Likevel er mange som har treffet henne, glade i henne. Det er ikke bare thaier, men også mennesker fra hele verden.

Referanse https://www.youtube.com/watch?v=ofObHzlQ_z0&feature=youtu.be