Detox massasje

20.03.2020

Når du er trøtt og sliten selv om du ikke gjør noe, er det kanskje på grunn av tette lymfeknuter eller dårlig sirkulasjon. Lymfe sirkulerer i hele kroppen for å fjerne gift og avfall gjennom cellene. Hvite blodlegemer gir beskyttelse mot infeksjon og betennelse i kroppen. Hvis kroppen har mye gift, vil lymfesystemet jobbe hardt og ineffektivt.

Hva er dyp vevsmassasje eller detox massasje?

Pasienter med kreft og andre kroniske dødelige sykdommer f.eks. diabetes, høyt blodtrykk, tilstopping av fett, muskelsvakhet og smerter i kroppen eller leddene, vil få redusert symptomene, føle seg yngre, få bedre humør og redusere angst med dyp vevsmassasje eller detox massasje. Man vil raskt merke bedring f.eks. bedre psykisk helse og reduksjon av noen bivirkninger med massasjeterapi. Dyp vevsmassasje eller detox massasje er en helhetlig tilnærming som påvirker tilstanden både kroppslig og psykisk hos pasienter. Det fokuserer på helsen og får pasienter som er i den harde virkeligheten i realistisk situasjonen av sykdommene til å føle seg avslappet. Denne behandlingen gir bedre blodsirkulasjon og øker forbrenningen slik at blodet kan strømme lettere til muskler som har blitt massert.

Detox massasje eller massasje for å stimulere lymfesystemet

2.15 timer kr 1300

Å massere for å fjerne gift og avfall som kommer ut av lymfeknuter slik som svette og urin. Det hjelper immunsystemet i kroppen til å jobbe bedre. Lett massasje i drain i lymfeknute og lymfeknute kanal, stimulerer til å fjerne avfall slik at kroppen kan jobbe mer effektivt. Det benyttes olje som har som egenskap å fjerne gift som kommer ut av lymfeknuter slik som svette og urin. Spesiell olje beregnet til lymfemassasje blandes sammen med grapefrukt, Bergamot og Geranium. Den lukter veldig godt og hjelper til med å redusere stress, tretthet, tristhet, bekymringer, depresjon, samt øker energinivået og virker avslappende. Geranium virker veldig godt til å fjerne gift og balansere kroppen slik at en sover friskt og godt.

Det anbefales at man drikker ett glass vann før massasjen og minst 4 glass vann etter massasjen for å fjerne gift som skal kommer ut med urin.

Fordeler med å fortsette med detox massasje Lymphatic Drainage Massage

  • Hjelper deg å bevare en sterk kropp lenger.
  • Hjelper effektivt å fjerne gift og passer for personer som trenger å fjerne gift, har søvnvansker og en skjoldbruskkjertel som jobber unormalt.
  • Reduserer ødem for personer med nyreproblemer.
  • Hjelper til å redusere rynker, arr og rød hud.
  • Hjelper til å gjøre huden frisk.
  • Lindrer migrene og hodepine.
  • Lindrer kropps- og leddsmerter.
  • Stimulerer kroppens stoffskiftesystem.