Longanoid Herbal Warm 100g.

 Longanoid Herbal Warm 100g.

Longanoid krem ​​er et produkt fra forskning.Det er en kroppsmassasje krem ​​som inneholder longan frø ekstrakt. Det er utviklingen av forskning på longanfrø for forbrukere som har fått en kvalitetsgaranti. Enestående innovasjonspris fra Det medisinske fakultet Chiang Mai University 2009 og Excellent Naval Award fra Chulalongkorn University 2011. Passer for leddgikt Artrose Muskelsmerter Hjelp folk som har denne sykdommen med å bli bedre. Ikke skadelig for kroppen

Longan frøekstrakt har antioksidantegenskaper. God motstand mot enzymer som ødelegger bruskvev. Klinisk forskning indikerer det Påføring av langfrøekstraktkrem daglig i 4 uker viste at smerter, stivhet / stivhet i leddene ble betydelig forbedret.

Longanoid krem Hjelp til å forhindre og avlaste nedbrytningen av kollagen. Elastinfiber Inkludert bruskceller som er plassert langs kneleddet Som årsak til revmatoid sykdom Og muskelbetennelse Ved kneet Longan-frøekstrakter i Longanoid Cream har vist seg å effektivt hemme nedbrytningen av viktige bruskkomponenter som hyaluronsyre og glykaminoglykaner.

Dypt inne i forskningsverdi Longan frø ekstrakt:

✓ Naturlig innovasjon

✓ Avslappende duft

Absorberer raskt, brenner ikke

✓ Ikke klebrig

✓ Garantert av forskning

✓ Ingen steroid

✓ Trygt, ingen bivirkninger

kr 300,00