Yanang (Tiliacora triandra)ย่านางผง 100g

Med høye antioksidanter som reduserer aldring og rynker effektivt. Å regenerere kroppens celler og balansere. Øk kroppens immunitet, styrke og forfriskende kroppen. Som en effektiv og sikker diett. Fettforbrenning og øke energien din. Forebygge og redusere kreftsykdommer. Det er urten med kule egenskaper, rikelig for kreftpasienter.

Behandling av høyt blodtrykk og forebygging av hjertesykdommer. Vedlikehold leveren og nyrene. Behandling av lammelse. Å øke fra å være utmattet og utmattet, og til og med hvile, kan fortsatt ikke avlaste. Helbredelse fra muskelkramper og ofte trange kramper. For å behandle arachnoiditt-symptomene, smerter i elektrisk støt, som stifter og nåler.

Behandling for brennende følelse. Forebygging fra lett ødelagte kapillærer. Midler ved svulst. Midler for svimmelhet, besvimelse, kvalme og oppkast. Forebygging av allergi, hoste, rennende nese og slim. Helbredelse fra enhver form for forkjølelse, for eksempel; feber, sykdom fra meslinger, tyfus, sykdom fra giftig mat osv. Og reduserer kroppsvarmen.

Kure for å begrense veksten av malaria. Behandling av diabetes og redusere blodsukkernivået. Kuren mot smertefull betennelse, muskelsmerter og meningsløse kroppsdeler. Ya-Nangs røtter hjelper symptomet på munnhull og allergi. Heal for alvorlig og kronisk gingivitt. Hjelper med søvnig symptom etter måltider. Lindre fra neseblødning.

Gi næring for syn og behandling av øyesykdommer som; konjunktivitt, tørre øyne, astigmatisme, øyesmerter og blendende syn, etc. Behandling av erostomi, tørre lepper og sprukne lepper.

Løs problemet med klebrig hvit slim, gulgrønn slim eller symptom på slim i halsen. Midler for bihulebetennelse. Løs snorkesymptomer. Reduser fra toppen av tunge smerter. Forebygging og behandling av hjertesykdommer. Forebygg og kur mot astma. Behandling av hepatitt. Lindre fra diaré, det kan drepe bakteriene som forårsaker diaréen.

Avlast fra kraftig magesmerter. Rettsmidler for forstoppelse og brennende magesmerter. Behandling av gastritt, kolitt, gastroøsofageal reflukssymptom og reduserer tarmkramper. Behandle for hypertyreose. Behandle for nyrestein, blærestein og gallestein. Behandling av blærebetennelse i urinen, svie og lindring fra mørk urin og hyppig ødeleggelse eller henaturi.

Behandling av bekkenbetennelse, smerter i livmoren og blødning. Heling for prostatahyperplasi og forebygging av brokk. Behandle herpes simplex og herpes zoster. Forebygging fra hemoroider. Behandling for leukoré. Forebygging fra gikt.

ย่านาง หรือใบย่านาง มีชื่อทางวิทยาศาสตร์ว่า Tiliacora triandra (Colebr.) Diels มีชื่อภาษาอังกฤษว่า Bamboo grass เป็นสมุนไพรคู่ครัวไทย เมนูแกงเห็ดขาดไม่ได้

ย่านางอบแห้งได้ผ่านการปลูกแล้วเอาใบแก่มาอบแล้วบดเป็นผง เพื่อง่ายและสะดวกต่อการใช้ สำหรับแม่บ้านในต่างประเทศ ควรมีไว้ติดบ้าน 100 กรัม สามารถใส่แกงได้ประมาณ10ครั้ง ใช้แค่1ช้อนโต๊ะ แค่นั้นก้อเข้มข้นแล้ว

kr 50,00